Menu

05 March 2009

Game Lepas Geram kat Norman Hakim

Hari ni aku ada baca newspaper pasal satu permainan / game berasaskan media flash yang dibuat untuk menunjukkan rasa geram kepada Norman Hakim. aku dah cuba game tu. dah ramai jugak yang main.

kalau korang nak cuba, KLIK SINI.

agak menarik.ada juga pendapat yang minta gambar memey pun dimasukkan sekali.aku ada juga baca statement Norman Hakim katanya dia tak kisah org buat game tu malah kagum dengan kekreatifan org yg buat tu.jadi, harap xde la yg nak menyaman aku nanti ye.peace.!

sebenarnya sesiapa pun boleh buat game tu kerana website tersebut menyediakan wizard untuk kita bina permainan sendiri.aku pun dah cuba. lihat dibawah ni.





Jadi lepas ni, artis lain pun kena la hati-hati pulak.mungkin lebih ramai yg jadi mangsa.sebenarnya, bukan mangsa. org yg buat mcm tu, ade la yg dia tak puas hati. jadi, walaupun artis selalu gunakan ayat "kita tak dapat puaskan hati semua pihak", cuba-cuba la jangan buat banyak pihak yg xpuas hati ye.tak bagus untuk anda dan semua.

6 comments:

  1. hahak.ade.ade.boleh buat je.tp ko la yg buat eh.malaysia ni sensitif skit, sikit2 nak saman. xdenye nak saman selebriti yg rosak akhlak bagi contoh buruk.

    ReplyDelete
  2. haha..
    patut pon game cmtu...
    nak sue?? piiirahh norman.
    se'memey' pny game pon best gak..
    lalala~~

    *jgn lupe visit my blog n leave a cmment!!

    ReplyDelete
  3. haha aku dak tersepak cik husz sejauh 15441 m ...haaha jauh gak tuh..pueh ati aku...tapi naper aku sepak dier..

    ReplyDelete
  4. tips utk sepak jauh ialah,tunggu bonto dia betul2 rendah baru kick.haha

    ReplyDelete
  5. haha.. high score.. not bad

    ms leia

    ReplyDelete